Charter of European Rural Communities, Ibănești 2017

Charter of European Rural Communities, Ibănești 2017
FOTO: Se trec în revistă ultimele detalii ale întâlnirii care începe mâine.


Au rămas mai puțin de 24 de ore până la venirea oaspeților din Malta, Ungaria, Slovacia, Austria, Luxemburg, Danemarca, Letonia, Lituania și Croația, care se vor afla în Ibănești în perioada 24-27 august, într-o întâlnire de tineret din cadrul Charter of European Rural Communities (Carta Europeană a Comunităților Rurale).

Ultimele detalii au fost puse la punct: datele au fost centralizate, s-au stabilit ultimele detalii din programul familiilor gazdă, programul participanților, participanți confirmați, delegația și voluntarii din Ibănești, atribuțiile acestora, s-au verificat ecusoanele, tricourille și cadourile care vor fi oferite.

În întâlnirea cu cele nouă familii din Ibănești care vor primi delegațiile participante, acestea au primit detaliile de ultimă oră și li s-a explicat programul, în detaliu. De asemenea, s-a stabilit transportul atât de la/ către aeroporturile din Cluj și Sibiu, cât și intern, la acțiunile din Ibănești.

Primarul Dan Vasile Dumitru vorbește despre cum își va întâmpina Ibăneștiul oaspeții.

Mai multe detalii despre pregătirile desfășurate găsiți aici: Au rămas mai puțin de 24 de ore până la întâlnirea din Ibănești a Cartei Comunităților Rurale Europene