Evenimente

Duminică, 14 octombrie 2018, spectacol dedicat persoanelor vârstnice
Duminică, 14 octombrie 2018, spectacol dedicat persoanelor vârstnice
Primăria Comunei Ibănești și Consiliul Local Ibănești vă invită duminică, 14 octombrie, la Căminul Cultural Ibănești Pădure, la spectacolul devenit o tradiție, dedicat Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice. 

Cu această ocazie, pe scena Căminului Cultural Ibănești Pădure vor urca artiști îndrăgiți: Ionuț Langa, Angel Avram și prietenii, Florina Oprea și vor evolua Grupul Folcloric "Ecou din Ibănești", Ansamblul de dansuri "Ibășteana" și tinerii instrumentiști Claudiu și Darius Todoran și Gizella Ianko. Cu siguranță, un moment emoționant va fi premierea cuplurilor care, în acest an, au împlinit 50 de ani de căsătorie.

Persoanele care au împlinit 60 de ani vor primi câte un bon valoric de 17 lei pe care îl vor putea folosi doar duminică, la agentul economic care va prepara mâncarea la locul desfășurării evenimentului. Transportul acestora spre și de la locul evenimentului va fi asigurat de un microbuz care va efectua prima cursă la ora 12.00 de la Podul Hodacului, pe traseul Podul Hodacului-Dulcea și retur, cu oprire inclusiv la Biserica din Ibănești Sat.

Și, pentru că ziua de 15 octombrie este celebrată la nivel mondial ca "Ziua internaţională a femeilor din mediul rural", în cadrul evenimentului va avea loc și o tombolă pentru femei.

Vă așteptăm duminică, 14 octombrie, la Căminul Cultural din Ibănești Pădure!

 

 

Dată eveniment:  14 Octombrie 2018 |  Ora: 13
Festivalul de pricesne și cântări bisericești
Festivalul de pricesne și cântări bisericești

Festivalul de Pricesne și Cântări Bisericești, s-a desfășurat pe data de 18 februarie 2018, la Căminul Cultural din Toaca.

Dată eveniment:  18 Februarie 2018 |  Ora: 16:00
Festivalul Văii Gurghiului
Festivalul Văii Gurghiului

Festivalul Văii Gurghiului, ediția numărul 13, va avea loc în perioada 17-19 august.

Dată eveniment:  17-19 August 2018 |  Ora: După 17.00
Duminică, 1 octombrie 2017, spectacol dedicat persoanelor vârstnice
Duminică, 1 octombrie 2017, spectacol dedicat persoanelor vârstnice
Primăria Comunei Ibănești și Consiliul Local Ibănești vă invită duminică, 1 octombrie, la spectacolul, devenit o tradiție, dedicat Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice. 

Cu această ocazie, pe scena Căminului Cultural Ibănești Pădure vor urca artiști îndrăgiți - Ionela Moruțan, Angel Avram, Florina Oprea, Denisa Gliga, Maria Neag, Andrei Romanică, Fărcaș Cristina. De asemenea, vor evolua Grupul Folcloric Ibășteana, Ansamblul Ibășteana și Ansamblul Doina Mureșului. Cu siguranță, un moment emoționant va fi premierea celor 13 cupluri care, în acest an, au împlinit 50 de ani de căsătorie.

Persoanele care au împlinit 60 de ani vor primi câte un bon valoric de 17 lei pe care îl vor putea folosi doar duminică, la agentul economic care va prepara mâncarea la locul desfășurării evenimentului. Transportul acestora spre și de la locul evenimentului va fi asigurat de un microbuz care va efectua prima cursă la ora 13.00 de la Podul Hodacului, pe traseul Podul Hodacului-Dulcea și retur, cu oprire inclusiv la Biserica din Ibănești Sat.

Vă așteptăm duminică, 1 octombrie, la Căminul Cultural din Ibănești Pădure!

"Cine n-are bătrâni să-și cumpere" (proverb românesc).

"Nu iei nicio hotărâre înțeleaptă fără un om bătrân" (proverb arab). 

 

Dată eveniment:  1 Octombrie 2017 |  Ora: 14:00
Festivalul de colinde și obiceiuri de iarnă 2017
Festivalul de colinde și obiceiuri de iarnă 2017

Festivalul de colinde și obiceiuri de iarnă are loc, în mod tradițional, în fiecare iarnă, în luna decembrie.

Dată eveniment:  26 Decembrie 2017 |  Ora: 16:00